Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Данас је у Великој сали Градске управе Пирот градоначелник Пирота мр Владан Васић приредио пријем за репрезентативце Србије У21, који су тренутно на припремама у Пироту. Васић је том приликом казао да Пирот покушава и успева да буде спортско-рекреативни центар овог дела Србије о чему сведочи и чињеница да је тренутно у Пироту на припремама репрезентација Србије у фудбалу, прошле недеље је одржано Првенство Србије у ритмичкој гимнастици, овог викенда се одржава у џудоу, у току је и АТП турнир у тенису на коме учествују тенисери из преко 20 земаља.

Тренер репрезентације Горан Стевановић, легенда српског и некада југословенског фудбала, казао је да памти Пирот из славних времена, када је Пирот био важан фудбалски град у некадашњој Југославији  и изразио жељу да Пирот то што пре поново постане.

-Услови за рад овде су феноменални, имате један од најбољих терена у Србији, све је заиста на врхунском нивоу и нисмо случајни изабрали да у Пирот дођемо на припреме. Вама желим да се вратите на стазе старе славе и да Пирот поново буде важна тачка на фудбалској мапи Србије-казао је селектор Стевановић.   

Извор: Пиротске вести

 

План развоја Града Пирота 2021–2028.

 

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine